Ciorba de pui cu fasole verde

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 17 Iul 2014 | 6863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr pastai verzi (fideluta)
  • carne de pui
  • 1 morcov
  • ardei gras rosu/verde
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 radacina de telina
  • 1 ceapa uscata
  • 1 dovlecel mic
  • optional 1-2 cartofi
  • 150 ml suc de rosii/bulion
  • 600 ml bors de putina
  • sare dupa gust
  • verdeturi: patrunjel, leustean
  • 1 litru de supa de pui sau legume sau 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu fasole verde:

Punem carnea la fiert, adunand periodic spuma formata.

Cand incepe sa dea in clocot, adaugam pastaile si rand pe rand, legumele tocate.

Acrim cu bors de putina si colorom cu suc de rosii/bulion, saram dupa gust si dam in clocot de cateva ori.

Presaram verdeturile proaspete si o servim calda, cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec cu legume