Ciorba de pui cu galuste

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 27 Apr 2010 | 36809 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • GALUSTE:
  • 2 oua
  • 7-8 linguri gris
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • SUPA
  • 2 morcovi
  • 1 cepa
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ardei
  • 1 pui(gaina)
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu galuste:

ciorbita:Puiul se spala,se proportioneaza,se mai spala de cateva ori pana ramane apa limpede si se pune la fiert intr-o oala incapatoare.Se lasa la fiert,se mai ia spuma din cand in cand si cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate(dupa preferinta),sare si piper si se lasa pe foc pana fierbe si carnea si legumele.

galuste:am batut ouale cu uleiul si sarea si apoi adaugam grisul in ploaie.Este posibil sa trebuiasca mai mult sau mai putin gris.Trebuie sa rezulte o compozitie nici tare nici moale,sa cada mai greu din lingura(trebuie sa le puneti imediat pt ca se intaresc repede)Dam focul incet,bagam lingura in ciorba,luam din compozitie si punem in oala(daca se intaresc puneti apa rece si puneti capacul pe oala si o sa se inmoaie)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mihaelar63 1

02.05.2010, 00:08

galuste eu le pescuiesc din supa si le manac cu pireu sa vedeti pana unde merge ,,dragostea '' mea fata de galuste

Lau 1

21.02.2011, 17:10

adry88 1

07.07.2011, 17:14

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta