Ciorba de rasol porc cu bors proaspat

de MOKUSKA in Ciorbe, 20 Iul 2014 | 23087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g rasol porc
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 felie de telina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 3 rosii
  • bors proaspat dupa gust
  • 1 ou
  • sare dupa gust
  • leustean
  • cateva fire de fidea
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rasol porc cu bors proaspat:

Carnea se spala si se pune la fiert. Zarzavatul, ceapa, ardeiul se curata, se spala si se toaca marunt. Rosiile se oparesc, se curata de coaja si se taie cubulete mici. Dupa ce am terminat de tocat zarzavatul, le punem la fiert peste carne, care a fiert deja 30 minute. Rosiile tocate rasturnam de asemenea in ciorba si lasam sa fiarba pana s-a fiert carnea. Borsul si sarea adaugam in ciorba inainte cu 15 minute sa inchidem focul, fideaua si ouale batute bine cu putina ciorba le adaugam inainte cu 3 minute sa luam ciorba de pe foc. 

Dupa ce am inchis focul adaugam si leusteanul tocat si lasam sub capac 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rasol porc cu bors proaspat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]