Ciorba de vacuta

de ianculubita in Vita, 10 Iun 2013 | 8273 vizualizari

 

Va recomand un meniu pentru azi sau pentru zilele urmatoare.
Am incercat si eu servirea acestei ciorbe cu smantana,care se obisnuieste prin alte locuri ,mai putin prin Moldova si mi-a placut.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de vita(cap de piept)
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1pastarnac
  • 1telina mica
  • 1miez de varza
  • 1praz mic
  • 2-3cartofi
  • 1ou
  • 1ceasca smantana
  • 1cutie rosii in bulion
  • 1l bors
  • verdeata
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Carnea curatata,portionata daca e cazul,spalata,o punem la fiert in apa rece spumuind mereu;

adaugam toate legumele taiate marunt si 1lingurita de zahar iar dupa ce au fiert,adaugam cartofii taiati in cuburi;

la sfarsit adaugam borsul,potrivim de gust,adaugam verdeata si smantana batuta cu galbenus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]