Ciorba de vacuta

de Carmen_Ana in Ciorbe, 15 Mai 2014 | 6746 vizualizari

 

Reteta propusa in concursul Philips Multicooker by Mihaelar63 : http://www.bucataras.ro/retete/ciorba-taraneasca-de-vacuta-4082.html

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vacuta
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • un ardei gras rosu
  • un pastarnac
  • 3-4 linguri ulei
  • 0,5 l bors acru
  • 2,5 l apa
  • 300 g rosii tocate (conserva)
  • o lingura paste de tomate
  • leustean verde
  • sare
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • doua rotocoale taietei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Legumele le-am curatat de coaja /cotor si seminte ,apoi le-am spalat bine.

Am taiat carnea in bucati potrivite,le-am asezat in vasul din teflon, am adaugat apa si uleiul .

Am apasat butonul MENU, am setat programul BOIL, timpul 40 de min si am inchis capacul.

Dupa acest timp, am adaugat ceapa, morcovul,ardeiul si pastarnacul taiate marunt si am selectat programul BOIL ,timpul 30 de min si am inchis capacul.

Cand am auzit semnalul sonor, am adaugat borsul si rosiile in bulion si pasta de tomate, am dat gust cu sare si am setat in continuare programul BOIL si timpul 30 de min.

 La final, am adaugat boia dulce ,pastele fainoase ,apoi am setat programul BOIL si timpul de 10 min.

Dupa acest timp,am presarat verdeata tocata marunt, apoi am deconectat aparatul .

TIPS-URI

1

Retete gatite la Multicooker Philips

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta