Este o ciorba delicioasa si racoroasa buna penytru zilele de vara .
Am cumparat un sfert de vitel , este tare buna carnita asta oricum o gatesc .
Se spala zarzavatul se curata si se taie cubulete.
Spaiam carnea si o taiem bucati mici .
Punem uleiul la incins intr-o oala si adaugam ceapa si zarzavatul , le prajim putin , adaugam carnea si oasele de vitel si le prajim inpreuna cu zarzavatul amestecand.
Adaugam apa calda si acoperim cu un capac , lasam la fiert aproximativ 40 de minute la foc mic .
Daca carnea este fiarta adaugam pastele , gogosarul murat taiat cubulete , pasta de rosii si mai lasam 15 minute ciorbita la fiert .
La final potrivim de sare si piper .
Spalam patrunjelul si tarhonul si le taiem marunt apoi le presaram peste ciorba .
Se serveste calda cu smantana .
Pofta buna !!!
1
Zarzavatul prait va da o culoare frumoasa ciorbei .