Ciorba de vitel cu spatzle

de Panacris in Ciorbe, 12 Mai 2012 | 4644 vizualizari

 

Ciorbele la noi nu prea au succes! Dar cea de vitel, se mananac bine:D

 

INGREDIENTE

  • oase de vitel cu carne pe ele:D 600 g.,
  • morcov, pastarnac, telina,
  • ceapa galbena,
  • leustean,
  • sare iodata,
  • foaie de dafin 1 bucata,
  • boia dulce de ardei,
  • piper proaspat macinat,
  • spatzle 100 g.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel cu spatzle:

Oasele se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Se spumeaza dupa ce da in clocot. Se curata legumele si se rad pe razatoarea mai mare. Se adauga la ciorba legumele si foia de dafin, se asezoneaza de sare, boia si piper. Se lasa sa fiarba, semiacoperit, cca. 30 de minute la foc mediu. Dupa ce s/a fiert carnea si legumele se adauga spatzle, (taitei de casa, taiati mai grosier, cu ou). Se mai lasa la fiert cca. 5 minute. Ciorba se serveste fierbinte cu ardei iute sau smantana dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu spatzle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]