Ciorba dietetica cu pui,sparanghel si broccoli

de Valclaudia in Ciorbe, 1 Iun 2015 | 4072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 tije de sparanghel alb
  • 1 broccoli
  • 2 pulpe superioare de pui (dezosate)
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1,5l apa plata
  • cca 10 cm praz (partea verde)
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba dietetica cu pui,sparanghel si broccoli:

Curatam si spalam legumele.

Pulpele de pui le curatam de piele, le spalam si le taiem bucatele.

Sparanghelul il curatam de partea lemnoasa, il spalam si il taiem bucatele.

Punem lingurita de ulei de masline in oala, adaugam bucatile de carne, bucatile de sparanghel, prazul taiat si le lasam sa se gateasca la foc mic cca 5 minute.

Adaugam buchetelele de broccoli si mai sotam legumele si carnea inca 5 minute.

Adaugam sare si piper dupa gust, apoi apa plata si lasam sa fiarba ciorba pana patrunde furculita usor in carne.

Oprim focul,presaram patrunjel verde tocat, acoperim oala, lasam sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba dietetica cu pui,sparanghel si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu zeama de varza