Ciorba dupa taierea porcului

de adela1981 in Ciorbe, 23 Mar 2012 | 8264 vizualizari

 

Nu stiam ce denumire sa-i pun, fiindca este o ciorba cu de toate, noi o pregatim a doua zi dupa sacrificarea porcului, este o ciorbica foarte buna!!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne cu os
  • 500 gr carnati de casa ( doar compozitia, ramasite care nu sunt umplute in mat)
  • 1 ou
  • 100 gr creier de porc
  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 ardei gras rosu
  • o bucata de telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 varza mica murata
  • moare (zeama de varza murata, dupa gust)
  • sare, piper
  • frunze de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba dupa taierea porcului:

Carnea  cu os se taie bucatele (de preferat muschiulet cu os), iar compozitia de carnati  se amesteca cu oul batut si se formeaza perisoare. Se pune la fiert carnea si perisoarele si se ia spuma. Legumele se curata, se spala si se taie in cuburi mici, varza se taie marunt. Adaugam creierul curatat de pielita si spalat si  legumele. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la fiert.

Dupa ce este gata fiarta carnea se acreste cu moare dupa gust si se mai potriveste de sare daca e cazul, si se presara patrunjel verde tocat.  Servim cu multaaa  smantana, este o ciorbica consistenta si tareee buna!! Compozitia de carnati ii da un gust deosebit ciorbei, asa putin usturoiat :)  Asta este tot, va doresc pofta mare!!!

TIPS-URI

1

Puteti folosi ce legume doriti, ciorbica asta variaza de la un porculet la altul :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba dupa taierea porcului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

25.03.2012, 00:01

adela esti o buna bucatareasa

adela1981 1

26.03.2012, 14:09

Multumesc!!!

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 16:08

buna ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu oase garf afumate