Ciorba la ceaun

de ela in Ciorbe, 20 Sep 2010 | 12201 vizualizari

 

imi place la nebunie tuciul,mancarea e gata cat ai clipi....

 

INGREDIENTE

  • 1/2kg spate de pui
  • 2cartofi
  • 2ardei capia
  • 3rosii
  • 2cepe
  • un pumn de broco;;i
  • un pumn de conopida
  • bors
  • sare,piper,vegeta
  • leustean
  • patrunjel
  • 1morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba la ceaun:

Se curata ceapa si se toaca marunt.Ardeii se curata si se taie cubulete,morcovul la fel.

Intr-o oala se pune putin ulei si lceapa,ardeiul si morcovul,se calesc putin.Se adauga carnea si se acopera cu apa si se lasa la fiert.

Se curata rosiile de coaja si brocolli si conopida se taie bucati mai mici si se adauga in ciorba si se fierbe in continuare pana se inmoaie legumele.Se sareaza,se pune vegeta si se pipereaza dupa gust.

Spre sfarsit se pune borsul(dupa gustul fiecaruia).Se opreste focul si apoi se adauga leusteanul si patrunjelul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac