Ciorba radauteana de pui

de VI in Ciorbe, 31 Mai 2020 | 3500 vizualizari

 

Ciorba radauteana este cea mai savurata in familia mea pentru gustul deosebit! Se face usor si se mananca cu pofta!

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 200 g smantana 
  • 50 ml ulei
  • 3 oua
  • 50 g orez
  • sare
  • boabe de piper
  • o foaie de dafin
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana de pui:

Mai intai curatam legumele, le spalam bine si le tocam marunt cu cutitul, apoi le calim in uleiul incins.

Stingem cu 6 litri de apa si dam focul mare. Cand apa da in fiert, punem bucatile de carne in afara de pieptul puiului, si strangem spuma formata. Punem sare dupa gust si boabe de piper.

Lasam la fiert cam o jumatate de ora ,apoi adaugam orezul si mai fierbem cam 15 minute. De la oua folosim doar galbenusurile pe care le amestecam bine cu smantana, apoi luam din supa 2-3 linguri si le adaugam cate putin, amestecand bine,dupa care turnam incet in supa, compozitia amestecand intruna. Mai fierbem 2-3 minute.

Asezonam dupa gust cu sare si tocam leustean deasupra!

TIPS-URI

1

Adaugam cu atentie smantana cu galbenusuri,pentru ca se poate taia ,si atunci se alege si se separa compozitia! Daca vrem o culoare mai vie,putem rade un morcov pe care il calim in ulei ,si il adaugam la sfarsit,cand cioba este aproape gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]