Ciorba radauteana de pui

de VI in Ciorbe, 31 Mai 2020 | 2961 vizualizari

 

Ciorba radauteana este cea mai savurata in familia mea pentru gustul deosebit! Se face usor si se mananca cu pofta!

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 200 g smantana 
  • 50 ml ulei
  • 3 oua
  • 50 g orez
  • sare
  • boabe de piper
  • o foaie de dafin
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana de pui:

Mai intai curatam legumele, le spalam bine si le tocam marunt cu cutitul, apoi le calim in uleiul incins.

Stingem cu 6 litri de apa si dam focul mare. Cand apa da in fiert, punem bucatile de carne in afara de pieptul puiului, si strangem spuma formata. Punem sare dupa gust si boabe de piper.

Lasam la fiert cam o jumatate de ora ,apoi adaugam orezul si mai fierbem cam 15 minute. De la oua folosim doar galbenusurile pe care le amestecam bine cu smantana, apoi luam din supa 2-3 linguri si le adaugam cate putin, amestecand bine,dupa care turnam incet in supa, compozitia amestecand intruna. Mai fierbem 2-3 minute.

Asezonam dupa gust cu sare si tocam leustean deasupra!

TIPS-URI

1

Adaugam cu atentie smantana cu galbenusuri,pentru ca se poate taia ,si atunci se alege si se separa compozitia! Daca vrem o culoare mai vie,putem rade un morcov pe care il calim in ulei ,si il adaugam la sfarsit,cand cioba este aproape gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (4)

Rocsi 1

01.06.2020, 21:17

dantes 1

06.06.2020, 11:21

Rahela Velicu 1

28.12.2020, 14:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de afumatura cu razalai