Ciorba taraneasca de pui cu smantana

de marcela1979 in Ciorbe, 6 Noi 2010 | 18072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un spate de pui
  • 4 morcovi
  • o radacina de patrunjel
  • 1/4 radacina de telina
  • 2 ardei sau gogosari
  • 3 pumni de mazare
  • 2 cartofi
  • un pumn de orez
  • un ou
  • 200 gr smantana
  • vegeta ,piper
  • frunze de patrunjel,telina si leustean
  • bors magic dupa gust
  • o ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de pui cu smantana:

Se portioneaza si se spala spatele de pui si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Se spumuieste si se fierbe la foc mic.Cand carnea e fiarta pe jumatate se adauga ceapa tocata,zarzavatul tocat marunt,apoi mazarea si cartofii taiati cubulete.SE lasa sa dea un clocot si se adauga orezul spalat.Se lasa sa fiarba.cand a fiert si orezul se bate un galbenus cu smantana,se adauga ciorba peste aceasta si apoi se adauga in ciorba.Albusul de la ou nu il arunc ,ci il pun in ciorba.Se adauga vegeta,piper si bors magic dupa gust si la final se pune verdeata tocata.se mai da un clocot si gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]