Ciorba taraneasca de vacuta

de anca_rm in Ciorbe, 31 Iul 2013 | 6402 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • carne vita
  • morcov
  • cartof
  • patrunjel
  • mazare
  • orez
  • patrunjel verde
  • rosie
  • sare
  • piper
  • lamaie sau bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Cantitatile depinde de cantitatea pe care doriti sa o pregatiti .

Mod de preparare:

Carnea o spalam cu apa rece si o taiem cubulete . O punem la fiert si cand face spume luam cu lingura spuma .

Legumele se curata si se taie separat in boluri .

Adaugam morcovi, patrunjelul  taiati rondele ( sau dupa preferinta ) . Dupa ce incepe din nou sa fiarba adaugam mazarea si cartofi si mai tarziu putin vom pune si orezul.

Lasam sa fiarba pana cand totul este aproape fiert .

Adaugam rosia decojita si taiata cubulete mici , sare si piper dupa gust .Se lasa din nou la fiert .  Cand este gata adaugam frunze de patrunjel tocate .

Se poate acri cu lamaie sau bors , sau se poate adauga smantana ( fara smantana este mai dietetica)

Pofta Buna va doresc !

TIPS-URI

1

supe , ciorbe

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta