Ciulama cu ciuperci si piept de pui

de pisicutzaa in Pui, 10 Mar 2010 | 16949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • 250 ml de smantana
  • 500 gr de ciuperci 
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura faina
  • sare, piper, patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu ciuperci si piept de pui:

Se toaca ceapa si se pune la calit intr-o cratita.  Intre timp se spala ciupercile si se taie. Dupa ce se caleste ceapa se adauga si ciupercile in cratita , se pune sare si se acopera cu un capac, dand focul mic. Puiul se curata de piele, se spala si se taie ( fetele mele vor bucatele micute de carne in mancare asa ca am taiat feliute mici de pui )  le-am calit intr-o tigaie, condimentandu-l cu sare si piper. Cand ciupercile sunt aproape gata se adauga si puiul in cratita si se adauga si smantata amestecata cu faina si se mai lasa 5 minute pe foc. La sfarsit se adauga patrunjelul. Deobicei o servim cu mamaliga, dar fetele nu au mai avut rabdare sa o mai fac. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu ciuperci si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pui la punga cu piure sau pranzul de duminica II