Ciulama cu piept afumat

de madi_marin in Pui, 26 Ian 2011 | 5748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui afumat
  • 1/2 piept pui
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu piept afumat:

Carnea se pune la fiert impreuna cu ceapa. Se face o supa care se sareaza dupa gust.

Faina se pune intr-un vas uscat, se rumeneste putin, apoi se adauga ulei pana obtinem un aluat mai tare si se amesteca bine. Se subtiaza cu supa in care a fiert carnea. Se lasa cateva minute pe foc amestecand continuu, apoi se adauga carnita taiata bucatele.

Se serveste ciulamaua calda cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu piept afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

DIANA B 1

19.03.2011, 08:36

Woooooooooooooow , si tu esti o impatimita a ustensilelor ptr bucatarie
Cred ca este grozavaaaaaaaa

madi_marin 1

19.03.2011, 19:26

adasev....multumesc....

madi_marin 1

19.03.2011, 19:27

Onesta....asa e.... si inca sunt foarte multe pe care mi le doresc....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]