Ciulama cu piept afumat

de madi_marin in Pui, 26 Ian 2011 | 5134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui afumat
  • 1/2 piept pui
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu piept afumat:

Carnea se pune la fiert impreuna cu ceapa. Se face o supa care se sareaza dupa gust.

Faina se pune intr-un vas uscat, se rumeneste putin, apoi se adauga ulei pana obtinem un aluat mai tare si se amesteca bine. Se subtiaza cu supa in care a fiert carnea. Se lasa cateva minute pe foc amestecand continuu, apoi se adauga carnita taiata bucatele.

Se serveste ciulamaua calda cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu piept afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

DIANA B 1

19.03.2011, 08:36

Woooooooooooooow , si tu esti o impatimita a ustensilelor ptr bucatarie
Cred ca este grozavaaaaaaaa

madi_marin 1

19.03.2011, 19:26

adasev....multumesc....

madi_marin 1

19.03.2011, 19:27

Onesta....asa e.... si inca sunt foarte multe pe care mi le doresc....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut