Ciulama de ciuperci - de post

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 10 Dec 2014 | 8290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon,
  • 1 ceapa,
  • 2 catei de usturoi,
  • 2 linguri cu faina,
  • 50 ml ulei,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci - de post:

Se taie ceapa marunt si se pune la calit, cand a devenit aurie adaugam ciupercile curatate si taiate feliute (daca sunt ceva mai mari, le mai taiati in doua). Se lasa pe foc cu un capac acoperite sa fiarba in suc propriu (~ 15 minute). Adaugam faina, putina apa cat sa le acopere si usturoiul tocat marunt. Mai lasam pe foc sa dea cateva clocote si oprim focul. Condimentam cu sare si piper. Servim fierbinte cu celebra mamaliguta si ornam cu patrunjel verde.

Bon Appetit!

PS: Pentru cei care nu tin post, adaugati o cescuta de smantana inainte sa inchideti focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci ( de post)