Ciulama de pui

de Micutza Luana in Pui, 22 Mai 2013 | 4712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • un morcov
  • o ceapa verde
  • o ceapa uscata
  • 2 ctei de uturoi
  • o cutie ciuperci
  • 2 cani de apa
  • 4 linguri de smantana
  • 2 linguri de faina
  • marar
  • delicat , sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Eu aveam un pui intreg, asa ca am pus doar copanele, aripioarele si jumatate din pieptul de pui. Se taie bucatele si se pune la prajit in uleiul incins. Morcovul curatat il taiem rondele, la fel procedam si cu ceapa verde, iar cea uscata o taiam cat mai marunt. Dupa ce s-a prajit putin adaugam morcovul cu ciupercile si le lasam la foc mic circa 5 minute, apoi adaugam ceapa, 2 cani de apa si lasam sa se inabuse.

Cand este aproape gata amestecam smanatana cu faina si usturoiul pisa , apoi adaugam treptat peste pui. Adaugam mirodeniile dupa gust, sare, piper, delicat si marar din abundenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui