Ciulama de pui

de Micutza Luana in Pui, 22 Mai 2013 | 5036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • un morcov
  • o ceapa verde
  • o ceapa uscata
  • 2 ctei de uturoi
  • o cutie ciuperci
  • 2 cani de apa
  • 4 linguri de smantana
  • 2 linguri de faina
  • marar
  • delicat , sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Eu aveam un pui intreg, asa ca am pus doar copanele, aripioarele si jumatate din pieptul de pui. Se taie bucatele si se pune la prajit in uleiul incins. Morcovul curatat il taiem rondele, la fel procedam si cu ceapa verde, iar cea uscata o taiam cat mai marunt. Dupa ce s-a prajit putin adaugam morcovul cu ciupercile si le lasam la foc mic circa 5 minute, apoi adaugam ceapa, 2 cani de apa si lasam sa se inabuse.

Cand este aproape gata amestecam smanatana cu faina si usturoiul pisa , apoi adaugam treptat peste pui. Adaugam mirodeniile dupa gust, sare, piper, delicat si marar din abundenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]