Ciuperci calite cu ardei kapia

de Valclaudia in Mancaruri de post, 13 Dec 2015 | 6115 vizualizari

 

Mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. ciuperci champinion
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare de Himalaya dupa gust
  • mix din boabe de piper
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci calite cu ardei kapia:

Ciupercile se curata, se spala si se taie felii.

Ardeiul kapia se spala, se taie rondele, indepartand cotorul si semintele.

Punem intr-o craticioara uleiul, ciupercile feliate si rondelele de ardei, adaugam dupa gust sare de Himalaya si mix din boabe de piper, le calim la foc iute pana scade apa lasata de ciuperci si incep sa se prajeasca in ulei.

Dam craticioara deoparte, presaram patrunjel verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

ar fi mers de minune cu mamaliguta dar n-a mai fost timp....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci calite cu ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

13.12.2015, 20:36

Xandrinne 1

13.12.2015, 20:45

Bune!!

Merisor 1

13.12.2015, 21:09

Aici ma inscriu si eu la o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei de post cu verdeturi si seminte