Ciuperci cu smantana

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2010 | 13888 vizualizari

 

O mancare care te lasa fara cuvinte...atat de gustoasa....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg si jumatate de ciuperci
  • 2 cepe
  • 500 gr smantana
  • 3 linguri unt
  • sare
  • piper
  • marar
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura ulei vegetal( palmier)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana:

Se curata ciupercutele se spala si se taie in felii mari.

Se curata ceapa si se caleste inabusit intr-o lingura de ulei si doua de apa. Se adauga ciupercile si se tin pe foc mic cu capac, 15 minute amestecand din cand in cand. Se pune si untul.

Smantana se amesteca cu faina si cu 2 linguri de apa si se toarna peste ciupercute. Se mai lasa zece minute pe foc mancarea, se sareaza si se pipereaza dupa gust,  apoi se stinge focul se presara mararul si se pune capacul pentru inca 5 minute. Se serveste cu mare placere...e minunata!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive cu ciuperci