Ciuperci Pleurotus pane

de Ramonica in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2011 | 16800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci pleurotus
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 6 linguri faina
  • sare
  • piper macinat
  • curry
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci Pleurotus pane:

Am spalat bine ciupercile si le-am fiert 15-20 de minute. Am batut ouale cu laptele, am adaugat faina, sare, piper si curry. Am incins ulei intr-o tigaie si am prajit pe ambele parti ciupercile trecute prin compozitia cu oua.

Foarte simplu si foarte bun...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Pleurotus pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci gratinate cu orez si mozzarella