Ciuperci sote

de Dana_Retetegg in Mancaruri de post, 20 Feb 2013 | 9719 vizualizari

 

Ciuperci sote - o reteta simpla care merge foarte bine servita ca garnitura langa preparate din carne.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon brune si albe,
  • 2-3 linguri ulei de masline,
  • 3 catei de usturoi,
  • 2-3 fire de marar si patrunjel,
  • piper mozaic macinat,
  • chili cu sare de mare,
  • verdeturi de Provence.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci sote:

Intr-o tigaie am incins uleiul de masline si apoi am pus ciupercile taiate in bucati.

Am adaugat usturoiul, condimentele si verdeturile.

Am sotat cateva minute la foc mare.

Le-am servit cu mare pofta :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci sote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]