Ciuperci umplute 2

de lilik in Aperitive / Garnituri, 21 Mai 2011 | 4287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci champignon mari
  • 150 gr carne tocata amestec
  • 1 galbenus
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • parmezan ras
  • 1 lingura de pesmet
  • patrunjel verde
  • unt
  • 1/2 pahar vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute 2:

Tocam ceapa si usturoiul marunt si le punem la calit cu putin ulei.

Intre timp luam coditele de la ciuperci,le curatam si le tocam marunt,iar cand ceapa si usturoiul incep sa se rumeneasca le punem impreuna cu carnea si le lasam pana cand carnea se albeste,apoi stingem cu 1/2 pahar vin alb.

Lasam pe foc pana se evapora vinul apoi dam deoparte si lasam la racit.

Cand e rece adaugam galbenusul,parmezan ras(dupa gust),sare,piper,pesmetul si patrunjel verde tocat marunt.

Amestecam si cu aceasta compozitie umplem palariile ciupercilor sterse cu un prosop uscat si presarate cu sare.

Cand sunt umplute toate le punem pe o tava tapetata cu hartie si deasupra fiecareia punem putin parmezan ras si cate o bucatica de unt.

Dam la cuptor la 200° timp de 25-30 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]