Ciuperci umplute la cuptor

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2013 | 21218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 16 ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 legatura marar
  • 1 snitel de porc sau pui
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • branza / cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

Curatam ciupercile de pielita si desprindem coditele.Spalam ciupercile si coditele si le punem la scurs pe un prosop de hartie.

Coditele de la ciuperci se taie marunt, la fel si usturoiul, snitelul, mararul si rosia, dar partea  deasupra, nu si partea din mijloc cu seminte. Peste se adauga 1 ou mai mic, 1 lingura de smantana, sare si piper dupa gust.Daca compozitia este prea moale se pune putina faina.

Se pregateste o tava in care punem hartie de copt, umplem ciupercile cu compozitia obtinuta, le asezam in tava si peste punem cate o felie de branza sau cascaval.

Le dam la cuptorul preincalzit timp de 40 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de pui cu cascaval