Ciuperci umplute la cuptor

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2014 | 13033 vizualizari

 

Cine refuza niste ciupercute cu de toate ?

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champignon
  • 200 gr sunca Praga
  • 200 gr cascaval afumat
  • 1 kapia rosu
  • codite de ceapa verde
  • 2 oua
  • 1 lingura faina alba
  • fulgi chili
  • ierburi de provence
  • ulei de masline
  • frunzulite de telina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

Ciupercile se spala si se zvanta,se sareaza, se aseaza in tava cu folie de copt

Sunca , ardeiul si cascavalul se taie patrate/ cubulete .

Ouale se bat cu sare , faina alba ,ceapa verde tocata, fulgii de chili si ierburile aromate .

In fiecare ciuperca se repartizeaza cas, sunca ardei si putina compozitie cu ou .Stropiti cu putin ou .

Se dau la cuptor 10-15 min . pana ciupercile sunt patrunse si casul incepe sa se rumeneasca .

Seviti ciupercile ca aperitiv , cald sau rece .

Se pot servi si cu garnitura de orez .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu branza pufoasa si verdeata