Ciuperci umplute mioritice

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2013 | 12437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci mari (champignon)
  • 100 g telemea de capra (oaie, bivolita)
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita boia dulce sau iute
  • 2-3 cepe verzi
  • cateva fire marar
  • 1 rosie
  • sare, piper
  • decor: frunze de leustean sau patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute mioritice:

Curatam si spalam ciupercile, coditele curatate se vor pastra intregi. Asezam palariile ciupercilor si coditele intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, saram, piperam dupa gust si stropim totul cu ulei.

Omogenizam branza razuita (maruntita) cu smantana, o lingurita boia si marar verde tocata marunt. Adaugam si ceapa verde taiata rondele si o jumatate de rosie taiata marunt.

Umplem palariile ciupercilor cu aceasta pasta, deasupra asezam feliute de rosii.

Punem tava in cuptorul incalzit pentru 25-30 minute (foc mediu).

Putem decora cu frunze de leustean sau patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute mioritice" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la tigaie