Ciuperci umplute pane

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2013 | 34116 vizualizari

 

Vazusem retea aceasta la Julie si am zis ca trebuie sa o incerc, bineinteles modificata putin :D

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • pate
  • 2 oua
  • faina
  • malai
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pane:

1. Ciupercile se spala bine se curata de codite si se pun in apa clocotita cu sare timp de 5 minute. Se scot si se lasa la scurs cu palariile in jos.

2. Ouale se bat bine cu sare si piper.

3. Ciupercile bine scurse se umplu cu pate (http://www.bucataras.ro/retete/pate-de-pui-cu-ciuperci-44469.html), se tavalesc bine prin faina, ou, faina, ou si apoi prin malai.

4. Se prajesc bine in ulei incin si se scot pe un servetel absorbant.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

COMENTARII (18)

Rocsi 1

08.04.2013, 21:06

Imi imaginez ca ies foarte bune

CookieMonster 1

09.04.2013, 10:08

Rahela Velicu 1

03.06.2021, 14:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]