Ciuperci umplute si piept de pui la gratar

de r3nat02006 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2013 | 7187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci chammpignon
  • 150 gr sunca pui
  • 150 gr cascaval
  • 250 gr piept pui
  • 1 legatura ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute si piept de pui la gratar:

Ciupercile se curata si se spala sub jet de apa iar apoi se lasa la uscat pe prosoape de hartie, intre timp sunca de pui se feliaza cubulete iar cascavalul se da pe razatoarea mica intr-un vas. se taie 5-6 frunze de ceapa rondele subtiri intr-un vas. Pieptul se gateste separat dupa cum doreste fiecare ( eu l-am facut fript pe grill)

Se umplu ciupercile cu cascavalul ras si sunculita taiata cubulete, iar deasupra se orneaza cu cateva rondele de ceapa.

Se introduc in cuptor la 180 grade pentru 30 min. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute si piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob cu ciuperci