Ciupercute picante

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2010 | 4328 vizualizari

 

sunt delicioase...si merg de minune cu o bere rece care sa stinga "focul".

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci cu palariile mai mari
  • 1 ardei iute sau putin chilli uscat
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura marar
  • 200g cascaval
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute picante:

Se curata ciupercile. Piciorusele se toaca fin impreuna cu cateii de usturoi si ardeiul iute si se pun sa se caleasca in uleiul de masline.

Se adauga jumatate din verdeturi tocate fin,sare si piper. Cu acest amestec se umplu palariile de ciuperca ,se aseaza deasupra cate o feliuta de cascaval si se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si se dau la cuptor,la foc mediu pt 30 minute. Presarati deasupra restul de verdeata tocata si serviti.

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete aperitiv din foietaj, cu bacon si ciuperci