Ciupercute picante

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2010 | 4543 vizualizari

 

sunt delicioase...si merg de minune cu o bere rece care sa stinga "focul".

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci cu palariile mai mari
  • 1 ardei iute sau putin chilli uscat
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura marar
  • 200g cascaval
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute picante:

Se curata ciupercile. Piciorusele se toaca fin impreuna cu cateii de usturoi si ardeiul iute si se pun sa se caleasca in uleiul de masline.

Se adauga jumatate din verdeturi tocate fin,sare si piper. Cu acest amestec se umplu palariile de ciuperca ,se aseaza deasupra cate o feliuta de cascaval si se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si se dau la cuptor,la foc mediu pt 30 minute. Presarati deasupra restul de verdeata tocata si serviti.

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci Pleurotus pane