Clatite cu branza de vaci, smantana si marar

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2010 | 7719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite:
  • - 250 g faina
  • - 200 ml lapte
  • - 2 oua
  • - 2 linguri de ulei
  • - sare
  • Pentru umplutura:
  • - 350 g branza de vaci
  • - 75 g unt
  • - 200 mg smantana
  • - cateva fire de ceapa verde
  • - cateva fire de marar
  • - sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza de vaci, smantana si marar:

Se bat ouale bine, se amesteca cu laptele si sarea si se adauga treptat faina amestecand continuu pana se formeaza un aluat subtire. Se adauga apoi in aluat o lingura de ulei.
Intr-o tigaie intinsa, unsa cu putin ulei se toarna cu ajutorul unui polonic compozitie si se inclina tigaia astfel incat aluatul sa se intinda pe toata suprafata. Cand s-a rumenit pe margini, se intoarce clatita pe cealalta parte. Clatitele se pun pe rand pe o farfurie si se acopera ca sa nu se usuce.

Separat se face urmatoarea compozitie:

Branza de vaci se freaca cu untul, se incorporeaza smantana iar apoi se adauga ceapa si mararul taiate marunt. Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine pentru o omogenizare cat mai buna. Se umplu clatitele cu amestecul de mai sus, se ruleaza, se toarna peste ele smantana si se presara putin marar.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza de vaci, smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficat cu lapte si coniac