Clătite de post

de georgiaskitchen in Dulciuri, 7 Mai 2014 | 4824 vizualizari

 

Pentru ca azi e miercuri și pentru ca e zi de post, am pregătit aceste gustoase clătite umplute cu dulceață de vișine.

 

INGREDIENTE

  • 1 cană cu apă minerală
  • 2 linguri zahăr
  • un vârf cuțit sare
  • ½ fiolă esență de vanilie
  • 2 linguri ulei
  • faină cât sa iasă compozitia de consistență mai lichidă
  • ulei pentru prăjit
  • dulceață de vișine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clătite de post:

Pentru început am pus cana cu apa minerală într-un castron, apoi zahărul, sarea, uleiul și am amestecat până ce zahărul s-a topit. Pe urmă am pus făină până am obținut consistența pe ca mi-am dorit-o și la final esența de vanilie.

Aluatul astfel obținut, l-am ținut la frigider timp de 30 de minute să se odihnească.

După, am trecut la prăjirea clătitelor, iar când le-am terminat le-am umplut cu dulceață de vișine și le-am ornat cu glazură de cacao, pe care am făcut-o din amestecarea a două linguri de zahăr pudră, o lingură de cacao, o lingură de ulei și două linguri de apă fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clătite de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

cristeena20 1

07.05.2014, 15:41

ce frumoase au iesit !! nu am incercat pana aucm fara oua !!

alilianaa 1

07.05.2014, 19:44

o bunatate, indiferent cum..

Rocsi 1

07.05.2014, 20:06

Foarte bune sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]