Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2014 | 5513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g apa
  • 125-150 g faina
  • 1-2 oua
  • putina sare
  • 2 linguri unt topit
  • Umplutura:
  • 250 g branza sarata, eu am folosit de oaie
  • 1 legatura marar verde
  • 150 g sunca
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca:

Intr-un bol amestecam ouale cu faina folosind telul. Apoi adaugam treptat apa, iar la final adaugam untul si sarea. Trebuie sa obtinem un aluat subtire si cremos.

Pentru umputura, dam pe razatoarea mare branza si sunca, iar mararul il tocam marunt si amestecam toate ingredientele.

Intr-o tigaie punem putin ulei, cand este incins punem 1 polonic din compozitia de clatite, iar cand este aproape rumenita punem branza pe o jumatate din clatita si o acoperim cu jumatatea de clatita pe care nu sm pus branza.

Intoarcem clatita umpluta pe fiecare parte pana se rumeneste.

Procedam la fel cu toata compozitia de clatite.

Clatitele se servesc calde.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

cristeena20 1

18.05.2014, 20:17

bune!!!

Valclaudia 1

18.05.2014, 21:06

a mai ramas ceva? Ca am sosit si eu la spartul targului...

aalliinnaa07 1

18.05.2014, 21:41

Nu a mai ramas nimic :*

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute in sos de marar verde