Ciuperci umplute cu carnati de bere!

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2011 | 4050 vizualizari

 

Aceasta retete este o alta varinta a ciupercilor umplute.

 

INGREDIENTE

  • Ciuperci proaspete 30 de bucati
  • carnaciori de bere 30 de bcati
  • sare, piper, cimbru dupa gust
  • ulei de masline 50 ml.
  • cascaval 30 de bucatele (cca. 50 e grame)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carnati de bere!:

Ciupercile se curata si se scot coditele. Se aseaza intr-o tava rezistenta la caldura. Se pune in interior  putin ulei de masline . Se presara sare si cimbru si se introduc in cuptor cca. 10 minute la 200 grade. Se scot ciupercutele de la cuptor, se pune cate un carnacior de bere in palaria ciupercii si se mai lasa la cuptor cca. 5 minute. Pentru finalizare se scot ciupercile din cuptor si se aseaza deasupra  sau langa feliute de cascaval. Se introduc din nou la cuptor pana se inmoaie cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carnati de bere!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

ieri la 09:47

Plăcinte întoarse, cu roșii și burrata - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 12.02 la 10:47

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

pe 11.02 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu branza de burduf