Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor

de MotanLaOale in Paste, 23 Ian 2021 | 4028 vizualizari

 

Inspirat de Mirela.

 

INGREDIENTE

  • 500g paste Cometti rigati
  • 300g branza de burduf
  • 300g smantana
  • 2 oua
  • 100g cascaval
  • unt pentru uns vasul
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Intr-un castron, se amesteca branza de burduf cu smantana si ouale.

Se amesteca pastele cu amestecul de branza si se omogenizeaza bine.

Se unge un vas termorezistent cu unt, se pun pastele si se niveleaza.

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 25 de minute.

Se scoate din cuptor si se presara cu cascaval ras.

Se reintroduce in cuptor pana se rumeneste frumos.

Se serveste calda dar este buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]