Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor

de MotanLaOale in Paste, 23 Ian 2021 | 3480 vizualizari

 

Inspirat de Mirela.

 

INGREDIENTE

  • 500g paste Cometti rigati
  • 300g branza de burduf
  • 300g smantana
  • 2 oua
  • 100g cascaval
  • unt pentru uns vasul
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Intr-un castron, se amesteca branza de burduf cu smantana si ouale.

Se amesteca pastele cu amestecul de branza si se omogenizeaza bine.

Se unge un vas termorezistent cu unt, se pun pastele si se niveleaza.

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 25 de minute.

Se scoate din cuptor si se presara cu cascaval ras.

Se reintroduce in cuptor pana se rumeneste frumos.

Se serveste calda dar este buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza la cuptor