Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor

de MotanLaOale in Paste, 23 Ian 2021 | 4195 vizualizari

 

Inspirat de Mirela.

 

INGREDIENTE

  • 500g paste Cometti rigati
  • 300g branza de burduf
  • 300g smantana
  • 2 oua
  • 100g cascaval
  • unt pentru uns vasul
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Intr-un castron, se amesteca branza de burduf cu smantana si ouale.

Se amesteca pastele cu amestecul de branza si se omogenizeaza bine.

Se unge un vas termorezistent cu unt, se pun pastele si se niveleaza.

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 25 de minute.

Se scoate din cuptor si se presara cu cascaval ras.

Se reintroduce in cuptor pana se rumeneste frumos.

Se serveste calda dar este buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]