Conopida cu maioneza

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2011 | 4349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o conopida
  • maioneza
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza:

Se pune la fiert conopida in apa cu vegeta.

Se fierbe apoi se scurge si se lasa la racit.

Facem maioneza din galbenus,sare si ulei.

Tocam conopida si o amestecam cu maioneza si usturoiul pisat.

Daca mai este necesar se mai pune sare si adaugam putin piper.

Se serveste pe paine cu masline felii sau gogosari.

Noi am servit pe paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu spanac si branzeturi