Conopida cu maioneza de post

de Valclaudia in Mancaruri de post, 15 Mai 2016 | 10245 vizualizari

 

Reteta de post

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica
  • 2 cartofi medii
  • 2 lingurite mustar
  • 1/4 lingurita pudra de turmeric
  • sare si piper dupa gust
  • cca 250ml ulei de floarea soarelui
  • usturoi granulat dupa gust
  • marar, patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza de post:

Cartofii se curata, se spala, se taie cublete si se pun la fiert in apa cu sare.

Conopida se spala, se pune in alta oala la fiert in apa cu sare. Lasam la fiert pana patrunde furculita usor in cotor. Scurgem apa.

Cartofii fierti si scursi de apa ii mixam asa fierbinti cu sarea, mustarul si turmericul.

Lasam la racit complet, apoi turnam in fir subtire uleiul pana obtinem o emulsie de consistenta maionezei cu ou.

Conopida racita se toaca marunt si se amesteca cu maioneza, usturoi granulat dupa gust si verdeata proaspat tocata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bunica 1

15.05.2016, 18:21

Pot lua garnitura?

abstract01 1

16.05.2016, 07:44

Bun

Rahela Velicu 1

16.05.2016, 09:19

foarte buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]