Conopida cu smantana

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2010 | 7844 vizualizari

 

Buna tare!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare
  • 300 gr smantana
  • 2 oua
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper alb
  • marar  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu smantana:

Se spala conopida se desface buchetelele.

Se incinge uleiul in cratita, se adauga ceapa tocata, apoi buchetelele de conopida, se pune si putina apa( 3 linguri) si se soteaza putin.

Se mai pune inca putina apa cat sa fiarba conopida si se acopera cu capacul.

Ouale se bat cu un praf de sare, apoi se adauga smantana, 2 linguri faina si 5 linguri de apa. Se toarna in oala peste conopida atunci cand este fiarta. Se adauga si usturoiul zdrobit. Apoi sare si piper dupa gust.  Se mai lasa pe foc zece minute. Se pune si mararul se stinge focul si se serveste...e delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

13.12.2010, 23:34

si eu sunt amatoare de conopida

Ligia Bxl 1

18.01.2011, 09:52

o bunate ruxy

RuxyRux 1

18.01.2011, 10:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu pesmet si smantana