Corabioare cu pate de ficat

de Miha in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2009 | 12778 vizualizari

 

Un aperitiv pentru impresionat piticii mancaciosi...

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficat de pasare
  • 2 cepe
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • 10 oua
  • 20 felii de sunca si tot atatea scobitori :))
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare cu pate de ficat:

Ceapa taiata solzisori se caleste in unt.
Ficateii curatati si spalati se adauga in cratita si se fierb inabusit.Cand a scazut toata zeama se dau deoparte de pe foc si se lasa la racit.
Se condimenteaza cu sare si piper (se pot adauga si 2-3 linguri de maioneza) si se da totul prin blender.

Ouale fierte tari se taie in jumatate si se scobesc de galbenusuri.Se umplu cu pasta de ficat si se orneaza cu felii de sunca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare cu pate de ficat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute cu ton