Cordon Bleu

de Geanina87 in Porc, 15 Mar 2015 | 22127 vizualizari

 

Se prepara foarte rapid ca si snitelele. O bunatate...gustoase si satioase :)

 

INGREDIENTE

  • 600 g cotlet de porc
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • felii de sunca si cascaval
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Carnea se taie felii. Fiecare felie se acopera cu folie de plastic si se bate, apoi se pune in interior cate o felie de sunca si una de cascaval, dupa care se ruleaza.

Pregatim 3 vase: intr-unul adanc batem ouale si condimentam cu sare si piper, iar in celelalte doua, punem separat faina si pesmetul. Procedam ca la snitele astfel: trecem fiecare rulou de carne prin faina, ou, pesmet si le prajim in ulei incins, la foc mediu, pe ambele parti.

Simplu,nu? Cand sunt gata le scoatem intr-un vas in care am asezat hartie absorbanta pentru a elimina uleiul in exces.

Se pot servi alaturi de o garnitura de cartofi ( prajiti,piure etc.) sau de o salata verde cu rosii.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Carnea de porc se poate inlocui cu pieptul de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mirela0911 1

26.03.2015, 11:38

mihaelar63 1

27.03.2015, 12:04

Vai cum mai curge cascavalul si cum mai poftesc

Geanina87 1

27.03.2015, 17:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu