Cornulete cu gem

de luminita20_2006 in Prajituri, 17 Mai 2011 | 6605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • -50 gr drojdie
  • -100 gr unt
  • -100 gr zahar sare
  • -200 ml lapte
  • -2 pahare faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu gem:

Punem la topit margarina pe foc dupa care se da deoparte se pune zaharul . Eu topesc drojia cu putin zahar, Lena a amestecat-o cu oulale. Se bat ouale, se pun peste lapte si se combina cu margarina, se adauga faina si se framanta. Se lasa la dospit 1 ora.

Dupa ce a crescut aluatul se imparte  in 6 parti egale ,se intinde din fiecare o foaie rotunda, se taie aluatul in 8 bucati se umple fiecare bucata si se ruleaza. Se lasa la dospit. Inainte de a se introduce tava in cuptor se ung cu ou . Se lasa in cuptor pana cand se rumenesc ~ 25 min. Cand sunt gata se trec prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasa