Cornuri cu finetti

de ionela2682 in Dulciuri, 23 Apr 2010 | 10966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame faina alba
  • 250 mililitri lapte
  • 50 mililitri ulei
  • 1 plic drojdie
  • 1 gram sare
  • 200 grame rahat sau finetti
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu finetti:

Amestecam putina  faina,cu sare  , laptele si drojdia formam maiaua pe care o lasam la crescut adaugam zaharul,,  uleiul si restul de faina framantam cateva minute, il acoperim, si-l lasam sa creasca inca 1/2 ora.

Intindem foaie din aluat si formam cornuri umplute cu rahat , marmelada sau finetti, le ungem cu ou presaram mac si le coacem circa 30-40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu finetti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de fructe de padure