Costita cu cartofi

de Ina in Mancaruri cu carne, 14 Iul 2011 | 7067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coasta de porc - 10 bucati
  • 7-8 cartofi 
  • 2 cepe
  • un morcov
  • rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita cu cartofi:

Cartofii se curata, se spala, se taie in bucati  si se rumenesc  partial ( 5 minute ) in tigaia Dry Cooker ( sau se prajesc in ulei ). Costita se feliaza si se prajeste si ea.

Punem la prajit ceapa si morcovul tocate marunt. Adaugam sare, piper si rosii in bulion, apoi costita prajita. Lasam sa fiarba impreuna, iar cand carnea e bine patrunsa adaugam si cartofii si mai lasam pe foc pana sunt bine fierti si acestia. Oprim focul  si presaram deasupra patrunjel verde  si marar .

 Am servit cu conopida murata.

TIPS-URI

1

Cartofii si carnea partial prajite dau o aroma deosebita mancarurilor

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel moldovenesc, din carne de porc