Costite de porc la tigaie

de luminita20_2006 in Porc, 27 Dec 2010 | 15015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • costite de  porc
  • - 200 ml vin alb
  • -sare, piper
  • -usturoi
  • -coriandru macinat
  • Garnitura
  • cartofi taranesti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc la tigaie:

Se pune in tigaia incinsa foarte putin ulei dupa care costita de porc condimentata cu sare si piper coriandru  se toarna vinul si 50  ml  apa dupa care se pune capacul si se lasa la foc mic. Cand carnea este aproape gata se pun 2 catei de usturoi pisati peste carne  si se mai lasa un pic. Se serveste alaturi de carofi taranesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varză dulce cu jambon şi coaste de porc