Cosulet cu icre si somon afumat

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2010 | 7740 vizualizari

 

un aperitiv si gustos si aspectuos

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii mini vols(12 bucati in cutie)
  • icre de peste 1 castronel mic
  • somon afumat 150 g
  • ardei rosu si patrunjel pt decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulet cu icre si somon afumat:

Se pregatesc icrele de peste  cu gris ,ulei ,ceapa si suc de lamaie(vezi reteta in urma)

Se ia cate un cosulet (vols) si se umplu cu icre(se pune putin 1 lingurita mica) ,apoi se pun bucatele de somon afumat deasupra

Se decoreaza cu ardei rosu si patrunjel verde

Un aperitiv usor si foarte gustos

Se pot umple cosuletele cu orice doriti si va rezulva un aperitiv foarte aspectos si la fel de gustos

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulet cu icre si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu sunca si branza de capra