Cotlet de porc cu ceapa si mustar

de -Licurici- in Porc, 13 Dec 2017 | 3128 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 buc cotlet de porc
  • 2 cepe
  • 50 g unt
  • mustar cu portocale Deluxe de la Lidl
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu ceapa si mustar:

Carnea se spala, se usuca, apoi se da cu sare si piper si se unge cu mustar.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in untul topit, apoi se adauga bucatile de carne si se lasa 5-6 min pe fiecare parte, pana se rumenesc.

Se serveste cu piure de cartofi sau alta garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu ceapa si mustar" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu cartofi si garnitura de legume