Tocanita cu muschiulet de purcel

de Irina in Porc, 18 Oct 2013 | 23533 vizualizari

 

Am facut o tocanita buna, aromata, de te lingi pe degete...

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 ceapa
  • 1 ardei capia
  • 3 rosii
  • 5-6 catei de usturoi
  • tarhon
  • marar
  • sare
  • piper 
  • ulei pt uns carnea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu muschiulet de purcel:

Am curatat muschiuletul de porc de pielite si l-am taiat cubulete. Am uns cubuletele de carne cu putin ulei.

Am spalat si curatat legumele, dupa care le-am taiat : ceapa pestisor, ardeiul capia fasii, rosiile in sferturi, iar mararul l-am tocat marunt. Cateii de usturoi i-am lasat intregi.

Am pus vasul Zepter la incins acoperit cu capacul si cand acul indicator a ajuns in zona verde am pus carnea. Am acoperit din nou cu capacul, carnea s-a inabusit rapid, am adaugat si ceapa si am amestecat nitel. Am oprit focul.

Cand acul indicator a coborat in zona galbena am adaugat ardeiul si am incins vasul din nou.  

Am adaugat rosiile, cateii de usturoi, tarhonul, sare si piper, am acoperit si am mai lasat putin pe foc pana tocanita e gata. La final am presarat marar tocat marunt.

Alaturi de tocanita merge si o portie de mamaliguta, asa ca am pregatit rapid una.

Pofta buna va doresc!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu muschiulet de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de porc cu ceapă preparată în vasul Zepter