Cotlete de porc in sos tomat, la cuptor

de RODIMUR in Porc, 1 Iul 2020 | 7772 vizualizari

COMENTARII (20)

vasimur 1

01.07.2020, 15:39

Bunica 1

01.07.2020, 15:46

Minunate cotletele !

RODIMUR 1

01.07.2020, 15:46

Mulțumesc frumos, Buni!

katty 1

01.07.2020, 16:49

Delicioase!

RODIMUR 1

01.07.2020, 17:19

Mulțumesc frumos, Katty!

madi_marin 1

01.07.2020, 18:25

Ooo...ce bun! Pe gustul meu

RODIMUR 1

01.07.2020, 18:26

Mulțumesc frumos, Andreea!

RODIMUR 1

01.07.2020, 18:26

Mulțumesc frumos, Andra!

RODIMUR 1

01.07.2020, 18:26

Mulțumesc frumos, Cristina!

RODIMUR 1

01.07.2020, 18:26

Mulțumesc frumos, Madi!

Ancutsa 1

01.07.2020, 18:56

Ce bune trebuie sa fie!

abstract01 1

01.07.2020, 19:20

foarte yammy

mihaelar63 1

01.07.2020, 22:46

Rodica , nu mancam zilnic . Eu de exemplu , cam la doua saptamani . Deci sunt de acord cu asemenea bunatate

RODIMUR 1

02.07.2020, 09:10

Mă bucur, Mihaela, că-ți place fripturica de purcel...!

dantes 1

02.07.2020, 16:44

Gustoase!

Gherca Daniela 1

02.07.2020, 16:45

RODIMUR 1

02.07.2020, 17:24

Mulțumesc frumos, Dantes!

RODIMUR 1

02.07.2020, 17:25

Mulțumesc frumos, Daniela!

Rocsi 1

02.07.2020, 21:08

Mie imi place friptura de porc, mai ales la cuptor! Singura problema este ca, dau deoparte tot ce este gras!

RODIMUR 1

02.07.2020, 21:56

Rocsi, așa fac și eu... De altfel și aici în rețetă am arătat că se îndepărtează grăsimea de pe cotlet, pentru că oricum nu se prea mănâncă...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc, la tava