Cous cous cu legume

de mihasara in Salate, 26 Oct 2015 | 3179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g cous cous
  • 200g ciuperci din conserva
  • 250g legume congelate
  • 1 ceapa
  • sare, piper, ulei
  • putin patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous cous cu legume:

  1. Punem intr-un vas 2.5l apa, adaugam sare si o punem la fiert.
  2. Intre timp punem intr-o tigaie 2 linguri de ulei de masline si o punem pe foc.
  3. Taiem marunt ceapa si o calim in jur de 3 minute pana ncepe sa devina transparenta.
  4. Adaugam ciupercile taiate marunt si le calim si pe ele 3 minute.
  5. A venit randul legumelor congelate si pe ele le calim 3-4 minute.
  6. Intre timp noi am fiert cuscus-ul conform instructiunilor de pachyet, il strecuram si il adaugam in tigaie.
  7. Amestecam sa nu se prinda de fundul tigaii si lasam sa se prajeasca putin si sa imprumute aroma de la legume. 
  8. Stingem focul si potrivim de sare si piper.
  9. Presaram patrunjel verde.
  10. Se poate servi atat calda cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cous cous cu legume" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Salata aromata cu cuscus