Crănţănele de post

de Sidy in Mancaruri de post, 12 Apr 2011 | 16179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 200 g pateu vegetal
  • 250 g branza tofu afumata
  • 100 g masline
  • ketchup
  • seminte susan
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crănţănele de post:

Se intinde o foaie de aluat care se unge 1/2 cu ketchup.
Deasupra lui ungem foaia cu pateu si razuim branza.
Maslinelor le scoatem samburii si le taiem rondele deasupra branzei razuite.
Aducem cealalta jumatate de foaie peste compozitie, o presam cu palma si o taiem cu pintenul inmuiat in faina.
Betigasele rezultate le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, rasucindu-le de doua ori.
Le ungem apoi cu pensula cu putina apa, deasupra si presaram oregano si susan .
Dam tava in cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pina cand sunt coapte crănţănelele si capata o culoare aramie.
Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se pot servi atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crănţănele de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brocolli cu sos bechamel de post