Crap cu mamaliguta si ciupercute umplute.

de dicarmencitta1957 in Peste, 16 Feb 2010 | 6328 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
Crapul este preferatul meu,sunt fan peste.

 

INGREDIENTE

  • 1 crap de 3kg.
  • 1 punga malai grisat,1kg.
  • 6-7 cepe rosii,pentru tocat.
  • 1 cutie rosii in bulion.
  • 2 sau 3 linguri de ulei de masline cu lamaie.
  • 1 ceasca de vin alb demisec.
  • 1 capatana de usturoi pentru mujdei.
  • condimente:piper rosu, piper negru proaspat macinat, menta uscata, tarhon uscat, coriandru, provance, foi de dafin.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu mamaliguta si ciupercute umplute.:

Se curata crapul de solzi, se taie in felii si se aseaza intr-o tava de yena.

Taiem ceapa solzisori si o punem peste peste, apoi adaugam si 2 linguri de ulei de masline extravirgin cu lamaie. Potrivim de sare, piper si ce condimente dorim sa punem si la urma adaugam si 2 foi mici de dafin si o ceasca de vin alb. Peste toata aceasta compozitie, venim cu o folie de aluminiu si bagam tava la cuptor pentru 35-40 minute, pana se inmoaie ceapa.

Se aseamana cu o plachie. Este o mancare foarte buna, care merge servita cu mamaliguta si mujdei, alaturi de un pahar de vin alb demisec.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu mamaliguta si ciupercute umplute." nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Crap in vin cu fenicul, capere si masline negre.