Crap in crusta cu salvie si ceapa verde

de mihaelar63 in Crap / Caras, 29 Ian 2012 | 4309 vizualizari

COMENTARII (24)

mamaieelena 1

29.01.2012, 22:39

ce bunatate vreau si eu

mihaelar63 1

29.01.2012, 22:46

Prima servita Elena
Pestele este delicios si suculent iar parmezanul a dat o savoare grozava crustei

RuxyRux 1

29.01.2012, 22:49

Arata spectaculos Mihaela...felicitari!

ela 1

29.01.2012, 22:49

tare bine arata

Mitinita 1

29.01.2012, 22:50

asta da

Bunica 1

29.01.2012, 23:16

Pai daca are balta peste venim si noi

Angelina_Elena 1

29.01.2012, 23:34

apetisant

corina241 1

29.01.2012, 23:44

mihaelar63 1

29.01.2012, 23:54

Ruxy ma flatezi , cand am scos pestele chiar nu stiam cum sa-l prepar , dar inspiratia vine ...poftind

mihaelar63 1

29.01.2012, 23:55

Ela , Adina va servesc cu placere

mihaelar63 1

30.01.2012, 00:00

Bunica draga , in noiembrie-decembrie balta ....se muta la mine in congelator . Barbat-meu achizitioneaza tot ce ,, misca din coada si e cu solzi '' , atat de mult ii place pestele .
Cu aceasta ocazie am avut ocazia sa observ diferenta intre pestele salbatic [ de captura , de pe Mures sau Aries ] si cel cumparat din supermarket .
Ultima lighioana cu care a venit acasa era o stiuca de 8 kg .
... Astept capitala

mihaelar63 1

30.01.2012, 00:01

Elena , Corina , ma bucur ca va place

iry-gabriela 1

30.01.2012, 05:36

imi place

Lau 1

30.01.2012, 08:15

delicios

gaby_gabytza 1

30.01.2012, 08:20

Ce bine arata

Ubulika 1

30.01.2012, 08:26

yammmy

Miha 1

30.01.2012, 08:52

fain

alinutzika 1

30.01.2012, 09:20

arata tare bine

MotanLaOale 1

30.01.2012, 10:04

bun bun

Sidy 1

30.01.2012, 10:07

Si eu care credeam ca Medi l-a facut...

MyFancyCake 1

30.01.2012, 10:35

Foarte faina reteta! Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste crapul de Dunare si cel de crescatorie. Cel de crescatorie este si mai gras.

Rocsi 1

30.01.2012, 11:00

harnicuto

Pur_si_simplu_papa_bun 1

30.01.2012, 21:16

Imi place reteta ta!! Sunt fan peste chit ca nu prea fac pentru al meu care face mutritze

mihaelar63 1

03.02.2012, 23:05

va multumesc de aprecieri
In momentul in care am dat drumul la aragaz inca nu stiam cum voi gati pestele . Ma las ghidata de inspiratia de moment , cateodata iese binisor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu legume sote